Wat hebben wij aan

 

valse vechtreligies, die niet met almacht werken,

maar met kalashnikovs (Parijs) en met bommengordels (Brussel) en met zelfmoordterroristen, omdat zij over almacht alleen op het papier beschikken?

Wat hebben wij aan valse vechtreligies, die vrouwen de opdracht geven, hun religie op het hoofd te dragen, straatbeeldbepalend, vrouwen, die Audi-bendes baren, welke geldautomaten laten ontploffen en juweliers overvallen?

 

Wat hebben wij aan valse vechtreligies, die  vrouwen de opdracht geven, grootfamilies te baren, 6, 8 of meer kinderen, daarmee de audi-bendes van de toekomst groter worden en de zelfmoord-terroristen talrijker, zodat ons leven totaal wordt verstoord?

 

Wat hebben wij aan explosief groeiende bomen in onze tuin, door Multinationals geplant, voor 50 jaar, als ze arbeidskrachten  zoekten, intussen grote bomen, van welke nu naast normale opvallend vele giftige vruchten in onze tuin vallen, altijd meer,  giftige Audi-bendes en giftige zelfmoordterroristen, die het leven in het hele land ontregelen, nu al, en in toekomst nog meer?

NR

  NR Nature-Religion NR NR

NR

 

 

 

Wat hebben wij aan

onze dure bommenwerpers, die bommen op IS-terrein laten vallen, met tegenovergestelde effecten dan gezegd, altijd meer bommengordel-terroristen producerend, terwijl vakmensen al lang zeggen, dat men valse religies en ideologieën beter met folders dan met bommen bestrijdt, met folders, die op de contradicties in de almachtreligies attent maken. Voor contradicties gaan mensen niet strijden, geen bommengordels in elkaar knutselen en zich niet zelf in de lucht blazen. De normale burger, als kind door niet nadenkende ismanen /priesters zwaar geďndoctrineerd, heeft moeite, de ondiepten van vals-foute religies te doorzien. Daarom moet men hen helpen. Folders kunnen het doen.

 

Wat hebben wij aan

‘niet nadenkende priesters’, die een valse religie  in stand houden en generatie om generatie kinderen door indoctrinatie zwaar beschadigen?

Naast deze groep is er nog de groep van de pedofielen, die zwakke kinderen bewust schade toebrengen, wat onder het scherm van een kerk, die het gedoogd, eenvoudiger is dan normaal.

Als derde nog veel grotere groep is er, zwaar onderbelicht, de groep van de duivelssadisten, die kinderen bewust indoctrineren en hen bovenop nog allerlei foute programma’s in het onderbewuste stoppen, opdrachten, om zich zelf te straffen, puur om ze te beschadigen, puur om zelf sadisten-lust te beleven.

Als combi-groep tussen 2 en 3 is er nog de groep van de pedo-sadisten, die kinderen bruut verkrachten en martelen, om sex en sadolust aan kinderen te beleven. In sommige kringen en netwerken gaat het pijnigen door tot doden van de kinderen en het opeten van hun vlees, begeleid van satansrituelen (getuigenis van 18-jarige Noemi en anderen). Satanskerk met kannibalisme.

Een valse leer schept de sfeer, in die zulke foute bloemen kunnen groeien en bloeien. Een verklaring hebben de almachtskerken niet, waarom onschuldige kinderen slachtoffer van zulke gruwelpraktijken worden, onder de ogen van een alwetende. almachtige en goede persoon, volgens hun leer, die het kan verhinderen, maar het laat gebeuren.  Toch ze gaan door daarmee, hun leer de enig ware te noemen. Bovenop sturen ze halve kinderen met bommengordels en kalashnikovs op pad, om hun kerk te ‘verdedigen’. Wat hebben wij aan zulke kerken?

 

Wat hebben wij aan

foute politici in de EU, die zich niet op integriteit laten testen*),

die onze krijgsmacht met foute opdrachten op pad sturen,

die a) door niets doen en b) door het fout doen altijd grotere vluchtelingenstromen hebben laten ontstaan, die miljoenen vluchtelingen nu over ons grondgebied willen verdelen, met als gevolg nog meer vreemde en explosief groeiende bomen in onze tuin, van welke onvermijdelijk nog meer giftige vruchten in onze tuin zullen vallen zoals Ali Hassan, de Irakees-Koerdse moordenaar van Marianne Vaatstra (zie op www.rechtiskrom.wordpress.com een video van een politieverhoor van de getuige Rachid, welke een helper bij de moord, Hasal Ali, in card brengt. In doofpot gestekt door onze lieve overheid! Since 1999. Want giftige asylanten mogen het planten van nieuwe vreemde bomen in onze tuin niet in gevaar brengen. Verzwijgen dus! Een onschuldige (boer Jansen Stratinga) wegens moord, die hij niet heeft gepleegd, in de gevangenis stoppen. En verklaren “De zaak is opgelost.”  Meer gevallen van doodzwijgen van misdrijven van immigranten en asylanten gewenst? Wij maken een speciale website daarvoor. Want het gaat hier om een politiek van onze lieve overheid met een duidelijke achtergrondagenda. Wegens deze agenda willen ze de integriteits-test aan de Crimefighter-Computer CfC niet doen. Ze zijn bang. Want CfC gaat de groep van foute politici en hun achtergrondpolitiek ontmaskeren. Met CfC-test komt boer Stratinga meteen vrij. Kunnen wij toelaten, dat niet?

 

Wat hebben wij aan

groepen in de overheid, die onduidelijke begrippen in elkaar knutselen, met onscherpe randen, deze via wet met straffen verbinden en dan met hen op heksenjacht gaan, met het duidelijke doel, kritiek op de ongezonde toestand in onze tuin de mond te snoeren. Gevolg is grote verdeeldheid onder de mensen. Is een uiting van kritiek net nog niet of toch strafbaar. Grote verdeeldheid. Richters moeten zich nu over vele uitingen buigen. Jarenlange processen. Succes voor de knutselaars: iedereen wordt voorzichtig. Veel minder kritiek op de ongezonde toestanden en de vallende giftige vruchten in onze tuin.  Succes voor de knutselaars!  Discriminatie is zo’n begrip. ‘Onze discriminatiejagers’ schrijven sommige journalisten over groepen van OvJ, die zich met discriminatiegevallen bezig houden. Als deze jagers aanklachten formuleren, krijgen de beschuldigden met politie-verhoren en dan met rechters te maken. In een corrupte overheid ergens tussen schijndemocratie en dictatuur zijn dan altijd meer dan genoeg ziek-criminele rechters, die willekeurig straffen uitspreken. Zonder een hoog percentage van corrupte rechters geen corrupt systeem.

Wij vinden, dat de begrip discriminatie moet worden verboden. In plaats daarvan moeten begrippen met duidelijke definitie komen, die kritiek op ongezonde toestanden niet belemmeren.

Nu worden ons altijd meer ultra-lelijke mensen uit vreemde landen voorgeschoteld en in onze buurt geplaatst, die ook nog grote hoeveelheden van lelijke en domme kinderen produceren. Die ons de levenslust bederven. Die wegens hun grote aantallen onze leefomgeving visueel verpesten. De ultra-leligen aankijken doet pijn. Is dat nu discriminatie, als wij daarover klagen. Moeten wij deze grote nadelen van pijn en pest nu zwijgend dragen, omdat de niet-discriminatie van de lelijke  en de ultra-lelijke mensen en deren ongestremde vermenigvuldiging een nog hoger rechtsgoed is. Wat doen wij onze kinderen aan, als ze in zo’n lelijke omgeving terecht komen?  De huidige overheid vraagt dat van ons!  Terecht? “Nee” zeggen wij. De foute groepen in de overheid aan de CfC testen en naar huis sturen! Een positieve overheid installeren, die van schoonheid houdt. Onduidelijke begrippen zoals discriminatie verbieden!

 

Wat hebben wij aan valse vechtreligies, die hun almacht alleen op het papier bezitten?  Wat vals is, maakt altijd ook schade.  Zie de oorlogen!  Zie de bommengordels!   Zie de verwarring en de verleiding van vele jonge mensen.

 

Wat wij nodig hebben is  een  natuurlijke  religie  zonder contradicties.

De leer van de Kosmos-Kerk staat op wetenschappelijke fundamenten. Ze is eenvoudig en kan de werkelijkheid goed beschrijven. Ze is open voor correcties. Ze is zonder onbegrijpelijke toevoegingen.

Wij streven naar harmonie. Naar respect voor elkaar. Naar begrip voor elkaar.

Proef, op je op basis van onze leer anderen kan begrijpen en respecteren, die je vandaag nog niet begrijpt.

Tevoren je nu een vraag stelt, geven wij al het antwoord:  ultralelijke mensen begrijpen en respecteren betekend niet, heel vele van hen in onze buurt willen zien. Maar het betekent wel, hen helpen, op ten duur betere DNA-kleren te vinden. De stelling van de almachtskerken, dat de mens een eendagsvlieg is, een eenlevensvlieg, moet ja niet waar zijn. Leven kan op leven volgen. Levens in wisselende DNA-kleren.

2

Religion  -  attractive religion  without contradictions

3

Nature Religion  NR NR NR NR NR NR NR NR NR

4

Nature Religion  NR NR NR NR NR NR NR NR

Easy navigation: Via the button  (more), present on each page of each title, this menu can be reached, and via the navigation-panel above each title in each other menu (AKT, ccEnergy, … .)

 

 

other classes of themes

IQ

IQ